campagnebeelden

Ik hoef niet voor elk klein wissewasje de deur uit

Ik woon in een service appartement van Oranjewoud Wonen in Heerenveen. En naast alle service, gezelligheid en voorzieningen is voor mij vooral de zorgverlening hier op het terrein van belang. Zo hoef ik niet voor elk klein wissewasje met het openbaar vervoer naar een dokterspost of ziekenhuis. OranjewoudZorg heeft een eigen post in het centrale hoofdgebouw en is 24/7 bereikbaar.

Het serviceconcept van Oranjewoud Wonen kent een hoge mate van flexibiliteit en keuzevrijheid. Het is modulair opgebouwd rondom begrippen als cultuur, comfort en culinair. Service, dienstverlening en zorg zijn onderdelen van een keten en sluiten logisch op elkaar aan. Wonen met de mogelijkheid om zelf te bepalen of je gebruik maakt van diensten, service of zorg is het uitgangspunt. De woonservice kosten en de basiskosten voor de 24-uurs alarmering zijn een verplicht onderdeel. Hiermee is gelijk duidelijk waarmee dit serviceconcept zich onderscheid van een ‘gewoon’ appartement. Oranjewoud Wonen creëert zo een veilige woonomgeving waar direct gereageerd wordt op een alarm. Wonen in een comfortabele appartement in een prettige, veilige omgeving met alle gemak binnen handbereik.

Wilt u meer weten over dit serviceconcept, bel met 0513-63 62 85 voor een rondleiding.