campagnebeelden 2_Tekengebied 1 kopie 33

Ik wil nu een levensloopbestendige zelfstandige woonruimte regelen.

Ik wil nu een levensloopbestendige zelfstandige woonruimte regelen.

Ik ga niet wachten tot ik te oud ben. Of dat ik straks te goed ben voor een verzorgingstehuis of misschien wel te slecht voor een seniorenwoning. Een mooie oplossing is een levensloopbestendige service appartement. Met alle service en zorgverlening op afroep beschikbaar en alles 24/7 binnen handbereik. Hierdoor kan ik zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. En dat is wel zo prettig.

Oranjewoud Wonen staat garant voor zelfstandig, comfortabel en veilig wonen. En voor wie dat nodig heeft is er alle mogelijke service en zorgverlening. Er is een maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café waar men terecht kan voor een hapje en een drankje.

OranjewoudZorg kan op aanvraag een breed pakket van zorgverlening bieden. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde en verzorgde omgeving. Er is keuze uit verschillende lichte ruime appartementen, allemaal voorzien van een luxe keuken, moderne badkamer en een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.