picto-05

Service

De noodzakelijke boodschappen kunnen worden bezorgd en het gras wordt voor u gemaaid. De koffie staat klaar en er is zelfs een zorgmedewerker als het moet. Wat zou u dan veel tijd over houden om die leuke dingen te doen die het leven zo aangenaam maken!

Bij een veilige woonomgeving hoort ook de mogelijkheid om een beroep te doen op zorg wanneer dat nodig is. Samen inventariseren wij welke zorg u nodig heeft, voor nu of op termijn. In samenwerking met 2 thuiszorgorganisaties levert Oranjewoud de benodigde zorg.

Fitnessruimte
Lekker in beweging blijven is goed voor lichaam en geest. De fitnessruimte is ingericht met verschillende fitnessapparatuur zoals o.a. een hometrainer en loopband.

Uw specifieke wensen
Ons team van zeer enthousiaste medewerkers vindt gastvrijheid en servicegerichtheid zeer belangrijk. Daarom kunt u aan hen uw wensen kenbaar maken. Samen met u bekijken zij de mogelijkheden om uw vraag zo goed mogelijk in te vullen.

WiFi

In het paviljoen kunt u gebruik maken van draadloos internet (WiFi). Wel zo prettig als u even uw digitale krant wilt lezen, wilt skypen met uw vrienden, of gewoon via Google de laatste informatie wilt opzoeken. Voor internet in uw eigen appartement dient u zelf bij een provider een abonnement af te sluiten.

[ Alle service bekijken ]