campagnebeelden_September_Woonsitutatie

Wij denken nu alvast na over onze toekomstige woonsituatie

“Er is veel krapte op de woningmarkt. Zeker als we straks willen doorstromen naar een appartement met voorzieningen. Daarom zijn we nu al aan het oriënteren wat de mogelijkheden zijn. We gaan ons nu inschrijven zodat we straks toch kunnen verhuizen naar een mooi service appartement.”

“We zijn erg positie over de service appartementen van Oranjewoud Wonen in Heerenveen. Die bieden 24 uur per dag, zeven dagen in de week service en ondersteuning. Er is een winkel voor de dagelijkse boodschappen, een grand café, bibliotheek, kapsalon, schoonheidssalon, pedicure en een zaal voor allerlei activiteiten. Ook zijn er diverse clubs. Zo biedt Oranjewoud Wonen een prettige woonomgeving waar we mensen tegen komen, een praatje kunnen maken en elkaar leren kennen.”

Medewerkers van OranjewoudZorg zorgen dat iedereen de ondersteuning en zorg krijgt die nodig is. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Alle appartementen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.