November22_service-appartementen

Deze service-appartementen zijn veel mooier dan ik had gedacht…

Waar vroeger een grote serviceflat stond heeft OranjewoudWonen in Heerenveen nu in een parkachtige omgeving kleinschalige appartementsblokken en bungalows gebouwd. De appartementen zijn allemaal gelijkvloers en bieden naast veel privacy ook de mogelijkheid tot sociale contacten. Er is een uitgebreide service die gericht is op veiligheid, comfort en gemak. En ze zijn verrassend mooi!

Oranjewoud Wonen staat garant voor zorgeloos, comfortabel en veilig wonen. En voor wie dat nodig heeft is er alle mogelijke service en zorgverlening. Er is een maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café waar men terecht kan voor een hapje en een drankje.

OranjewoudZorg kan op aanvraag een breed pakket van zorgverlening bieden. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde en verzorgde omgeving. Er is keuze uit verschillende lichte ruime appartementen, allemaal voorzien van een luxe keuken, moderne badkamer en een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.