campagnebeelden

Alles is hier aanwezig, van supermarkt tot zorgverlening

Eén van de grootste voordelen van wonen in een serviceappartement van OranjewoudWonen in Heerenveen is dat alle service, gezelligheid en voorzieningen zijn gesitueerd op het eigen terrein. Alle gemakken zijn hier binnen handbereik. Zoals de kleine supermarkt, de bibliotheek, en een gezellige recreatieruimte. De zorgverlening heeft een eigen post in het centrale hoofdgebouw en is 24/7 bereikbaar.
 
Wat betekend zelfstandig blijven wonen ook als je wat ouder wordt. Als het steeds meer moeite kost om het grote huis en de tuin te onderhouden? Als je niet meer zo gemakkelijk met de auto naar de winkel kunt? Of als je door gezondheidsproblemen wat minder mobiel wordt? Een serviceappartement kan een comfortabele, veilige en sociale woonomgeving bieden. Je kunt er zelfstandig wonen, maar je bent nooit alleen. Er is een maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitnessruimte en een recreatieruimte waar men terecht kan voor een hapje en een drankje. En OranjewoudZorg kan op aanvraag een breed pakket van zorgverlening bieden. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde en verzorgde omgeving. Alle appartementen zijn voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.
 
Bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.