campagnebeelden 2_Tekengebied 1 kopie 34

Zo’n service appartement is écht iets voor mijn ouders!

“Mijn ouders kunnen zich nog uitstekend redden. Maar dat kan in de toekomst best wel wat anders uitpakken. Omdat wij in het westen van het land wonen is de afstand om straks af en toe bij te springen best wel groot. Daarom hebben we ze nu ingeschreven bij Service Appartementen Oranjewoud. Voor een levensloopbestendige zelfstandige appartement met alle service en zorgverlening, indien gewenst, 24/7 op afroep beschikbaar. Hierdoor kunnen ze, ook zonder ons, zelfstandig blijven wonen.”

Oranjewoud Wonen staat garant voor zelfstandig, comfortabel en veilig wonen. En voor wie dat nodig heeft is er alle mogelijke service en zorgverlening. Er is een maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café waar men terecht kan voor een hapje en een drankje.

OranjewoudZorg kan op aanvraag een breed pakket van zorgverlening bieden. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde en verzorgde omgeving. Er is keuze uit verschillende lichte ruime appartementen, allemaal voorzien van een luxe keuken, moderne badkamer en een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Kijk op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.