November22_Zelfstandig

Ik woon zelfstandig maar voel me hier veilig en geborgen

“𝗛𝗲𝘁 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗼𝗻𝗿𝘂𝘀𝘁𝗶𝗴𝗲 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻. 𝗘𝗿 𝗶𝘀 𝘃𝗲𝗲𝗹 𝘁𝗲 𝗱𝗼𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗵𝘂𝗶𝗱𝗶𝗴𝗲 𝗺𝗮𝗮𝘁𝘀𝗰𝗵𝗮𝗽𝗽𝗶𝗷. 𝗘𝗻 𝗶𝗻 𝗱𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗲𝗹𝗱. 𝗜𝗸 𝘄𝗼𝗼𝗻 𝘇𝗲𝗹𝗳𝘀𝘁𝗮𝗻𝗱𝗶𝗴 𝗶𝗻 𝗱𝗶𝘁 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗮𝗽𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗺𝗮𝗮𝗿 𝘃𝗼𝗲𝗹 𝗺𝗲 𝗵𝗶𝗲𝗿 𝗻𝗼𝗼𝗶𝘁 𝗲𝗲𝗻𝘇𝗮𝗮𝗺. 𝗘𝗿 𝗶𝘀 𝗮𝗹𝘁𝗶𝗷𝗱 𝗮𝗮𝗻𝘀𝗽𝗿𝗮𝗮𝗸 𝗼𝗳 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁. 𝗕𝗶𝗷 𝗵𝗲𝘁 𝘁𝗲𝗮𝗺 𝘃𝗮𝗻 𝗢𝗿𝗮𝗻𝗷𝗲𝘄𝗼𝘂𝗱 𝗪𝗼𝗻𝗲𝗻 𝗸𝘂𝗻 𝗷𝗲 𝗮𝗹𝘁𝗶𝗷𝗱 𝘁𝗲𝗿𝗲𝗰𝗵𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝘃𝗿𝗮𝗴𝗲𝗻 𝗼𝗳 𝗵𝘂𝗹𝗽, 𝗲𝗻 𝗻𝗮𝘁𝘂𝘂𝗿𝗹𝗶𝗷𝗸 𝗮𝗹𝗹𝗲 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗱𝗶𝗲 𝘇𝗲 𝗸𝘂𝗻𝗻𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗿𝗹𝗲𝗻𝗲𝗻 𝘇𝗼𝗮𝗹𝘀 𝗯𝗶𝗷𝘃𝗼𝗼𝗿𝗯𝗲𝗲𝗹𝗱 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗮𝗹𝘁𝗶𝗷𝗱𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲. 𝗗𝗮𝗻 𝗵𝗲𝗯 𝗶𝗸 𝗵𝗲𝘁 𝗻𝗼𝗴 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗲𝗲𝗻𝘀 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗢𝗿𝗮𝗻𝗷𝗲𝘄𝗼𝘂𝗱𝗭𝗼𝗿𝗴 𝗱𝗶𝗲 𝗶𝗸 𝟮𝟰/𝟳 𝗸𝗮𝗻 𝗯𝗲𝗿𝗲𝗶𝗸𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗲𝘃𝗲𝗻𝘁𝘂𝗲𝗹𝗲 𝘇𝗼𝗿𝗴𝘃𝗲𝗿𝗹𝗲𝗻𝗶𝗻𝗴. 𝗔𝗹 𝗺𝗲𝘁 𝗮𝗹 𝗲𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗶𝗹𝗶𝗴 𝗴𝗲𝘃𝗼𝗲𝗹!”

Oranjewoud Wonen staat garant voor zorgeloos, comfortabel en veilig wonen. En voor wie dat nodig heeft is er alle mogelijke service en zorgverlening. Er is een maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café waar men terecht kan voor een hapje en een drankje.

En OranjewoudZorg kan op aanvraag een breed pakket van zorgverlening bieden. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde en verzorgde omgeving.

Bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.