campagne

Ik ga me nu alvast inschrijven voor zo’n service-appartement

“Je kunt er maar beter op tijd bij zijn zei ik tegen mijn man. De service-appartementen van Oranjewoud Wonen in Heerenveen zijn erg geliefd. Vanwege de uitgebreide service en de permanente aanwezigheid van OranjewoudZorg” Er is nu een kleine wachtlijst maar dat geeft niet. Wij verhuizen pas over een paar jaar maar denken nu al over onze toekomst na.”

Oranjewoud Wonen biedt 24 uur per dag, zeven dagen in de week service en ondersteuning. Er is een winkel voor de dagelijkse boodschappen, een grand café, bibliotheek, kapsalon, schoonheidssalon, pedicure en een zaal voor allerlei activiteiten. Ook zijn er diverse clubs. Zo biedt Oranjewoud Wonen een prettige woonomgeving waar mensen elkaar tegen komen, een praatje maken en elkaar leren kennen.

De medewerkers van OranjewoudZorg zorgen dat iedereen de ondersteuning en zorg krijgt die nodig is. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Alle appartementen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Kijk op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie.