December22_service-appartementen

Ons goede voornemen voor 2023 is verhuizen naar een service appartement

“𝗘𝗹𝗸 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗵𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻 𝘄𝗲 𝘄𝗲𝗹 𝗴𝗼𝗲𝗱𝗲 𝘃𝗼𝗼𝗿𝗻𝗲𝗺𝗲𝗻𝘀. 𝗗𝗶𝘁 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝘄𝗼𝗿𝗱𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝗵𝗲𝗹𝗲 𝘀𝗽𝗲𝗰𝗶𝗮𝗹𝗲. 𝗪𝗲 𝗴𝗮𝗮𝗻 𝘃𝗼𝗹𝗴𝗲𝗻𝗱 𝗷𝗮𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝘀𝘁𝗮𝗽 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 𝗮𝗽𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗢𝗿𝗮𝗻𝗷𝗲𝘄𝗼𝘂𝗱𝗪𝗼𝗻𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗛𝗲𝗲𝗿𝗲𝗻𝘃𝗲𝗲𝗻. 𝗗𝗮𝗻 𝗵𝗲𝗯𝗯𝗲𝗻 𝘄𝗲 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗲𝗸𝗼𝗺𝘀𝘁 𝗱𝗲 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲- 𝗲𝗻 𝘇𝗼𝗿𝗴𝘃𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲𝗹𝗲𝗻 𝗴𝗼𝗲𝗱 𝗴𝗲𝗿𝗲𝗴𝗲𝗹𝗱. 𝗗𝗮𝘁 𝘃𝗶𝗻𝗱𝗲𝗻 𝘄𝗶𝗷 𝗲𝗲𝗻 𝘃𝗲𝗶𝗹𝗶𝗴 𝗶𝗱𝗲𝗲!”

Oranjewoud Wonen staat garant voor zorgeloos, comfortabel en veilig wonen. En voor wie dat nodig heeft is er alle mogelijke service en zorgverlening. Er is een maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café waar men terecht kan voor een hapje en een drankje.

OranjewoudZorg kan op aanvraag een breed pakket van zorgverlening bieden. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde en verzorgde omgeving. Er is keuze uit verschillende lichte ruime appartementen, allemaal voorzien van een luxe keuken, moderne badkamer en een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.