juli_009

Nu wij hier wonen hoeven wij niet meer zonodig op vakantie

“Sinds onze verhuizing naar dit Service Appartement van Oranjewoud Wonen in Heerenveen hoeven wij niet meer zo nodig op vakantie. De omgeving hier is prachtig. Je hebt grote bosgebieden en ruime meren in de nabije omgeving. Er zijn leuke dorpjes en steden allemaal te bereiken op de fiets of een kort autoritje. En met alle service mogelijkheden hier hoeven we ons niet al te druk te maken”.

Oranjewoud Wonen biedt 24 uur per dag, zeven dagen in de week service en ondersteuning. Er is een winkel voor de dagelijkse boodschappen, een grand café, bibliotheek, kapsalon, schoonheidssalon, pedicure en een zaal voor allerlei activiteiten. Ook zijn er diverse clubs. Zo biedt Oranjewoud Wonen een prettige woonomgeving waar mensen elkaar tegen komen, een praatje maken en elkaar leren kennen.

De medewerkers van OranjewoudZorg zorgen dat iedereen de ondersteuning en zorg krijgt die nodig is. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Alle appartementen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging. Kijk op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie.