juli_008

Wij zijn nu nog vitaal maar kiezen toch op tijd voor dit serviceconcept

“Ondanks het feit dat wij nog best vitaal zijn leek het ons toch verstandig om nu alvast vooruit te kijken. Om nu alvast een service appartement te regelen zodat we daar nog zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. En we kunnen nu gelijk al gebruik maken van alle service mogelijkheden en als het nodig is gebruik maken van OranjewoudZorg. Dat is een geruststellend idee.”

Oranjewoud Wonen biedt 24 uur per dag, zeven dagen in de week service en ondersteuning. Er is een winkel voor de dagelijkse boodschappen, een grand café, bibliotheek, kapsalon, schoonheidssalon, pedicure en een zaal voor allerlei activiteiten. Ook zijn er diverse clubs. Zo biedt Oranjewoud Wonen een prettige woonomgeving waar mensen elkaar tegen komen, een praatje maken en elkaar leren kennen.

De medewerkers van OranjewoudZorg zorgen dat iedereen de ondersteuning en zorg krijgt die nodig is. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Alle appartementen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging. Kijk op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie.