juli_007

Zelfstandig blijven wonen zonder zorgen

“Wij wilden graag zelfstandig blijven wonen maar hebben bij sommige zaken wel af en toe wat hulp nodig. Ik ben iets minder ter been en mijn vrouw moet regelmatig haar bloeddruk laten meten. Oranjewoud Wonen biedt 24 uur per dag, 7 dagen in de week service en ondersteuning. Zo kunnen wij nog heel lang zelfstandig blijven wonen zonder zorgen.”

Oranjewoud Wonen een prettige woonomgeving waar mensen elkaar tegen komen, een praatje maken en elkaar leren kennen. De medewerkers van OranjewoudZorg zorgen dat iedereen de ondersteuning en zorg krijgt die nodig is. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Er is een winkel voor de dagelijkse boodschappen, een grand café, bibliotheek, kapsalon, schoonheidssalon, pedicure en een zaal voor diverse activiteiten. Ook zijn er diverse clubs.

Alle appartementen zijn voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging. Kijk op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie.