juli_006

‘Toen ik alleen kwam te staan was dit voor mij de beste oplossing’

“Toen ik alleen kwam te staan was het huis en het onderhoud te veel voor mij alleen. Ik voelde mij ook ineens eenzaam in het grote lege huis en in de oude buurt. Voor mij was de verhuizing naar dit service appartement van Oranjewoud Wonen de beste oplossing. Ik zit nu in een veilige en sociale woonomgeving waar ik zelfstandig kan wonen, maar nooit alleen ben.”

Oranjewoud Wonen een prettige woonomgeving waar mensen elkaar tegen komen, een praatje maken en elkaar leren kennen. De medewerkers van OranjewoudZorg zorgen dat iedereen de ondersteuning en zorg krijgt die nodig is. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Oranjewoud Wonen biedt 24 uur per dag, zeven dagen in de week service en ondersteuning.

Er is een winkel voor de dagelijkse boodschappen, een grand café, bibliotheek, kapsalon, schoonheidssalon, pedicure en een zaal voor diverse activiteiten. Ook zijn er diverse clubs. Alle appartementen zijn voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Kijk op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.