juli_005

Met zo’n fraai balkon kan ik nog steeds ‘tuinieren’

‘Ik vond het altijd leuk om te tuinieren. Maar onze grote tuin was uiteindelijk wel te veel werk. Met de verhuizing naar een service appartement van Oranjewoud wonen kregen we een nieuw appartement met een mooi groot balkon. Daar kunnen mijn groene vingers zich nu op bescheiden schaal uitleven. Met veel potten en planten heb ik hier een groene oase gemaakt. En dan zijn er natuurlijk ook nog alle andere voordelen van zelfstandig wonen in een service appartement.”

Oranjewoud Wonen biedt 24 uur per dag, zeven dagen in de week service en ondersteuning. Er is een winkel voor de dagelijkse boodschappen, een grand café, bibliotheek, kapsalon, schoonheidssalon, pedicure en een zaal voor diverse activiteiten. Ook zijn er diverse clubs. Zo biedt Oranjewoud Wonen een prettige woonomgeving waar mensen elkaar tegen komen, een praatje maken en elkaar leren kennen.

De medewerkers van OranjewoudZorg zorgen dat iedereen de ondersteuning en zorg krijgt die nodig is. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Alle appartementen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Kijk op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.