juli_003

“Binnen is alles net zo mooi en functioneel als buiten”

In Heerenveen heeft Oranjewoud Wonen in een parkachtige omgeving150 zelfstandige service appartementen en bungalows gebouwd rond een gebouw met gemeenschappelijke voorzieningen. De appartementen zijn buiten erg fraai om te zien. Maar ook binnen is er slim en functioneel omgegaan met de ruimtes.

De royale appartementen variëren in grootte van 75 tot 92m2. Alle appartementen hebben een woonkamer, twee slaapkamers, een complete keuken en een berging. Comfortabel, veilig en prettig om in te wonen. Oranjewoud Wonen biedt 24 uur per dag, zeven dagen in de week service en ondersteuning. Er is een winkel voor de dagelijkse boodschappen, een grand café, bibliotheek, kapsalon, schoonheidssalon, pedicure en een zaal voor diverse activiteiten.

Ook zijn er diverse clubs. Zo biedt Oranjewoud Wonen een prettige woonomgeving waar mensen elkaar tegen komen, een praatje maken en elkaar leren kennen.

De medewerkers van OranjewoudZorg zorgen dat iedereen de ondersteuning en zorg krijgt die nodig is. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Alle appartementen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging. Kijk op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.