juli_001

Deze huisvesting is ideaal voor de doorstroming woningmarkt

Ouderen van nu zoeken steeds vaker woonvormen tussen hun huidige woning en een verpleeghuis in. Een plek waar ze langdurig zelfstandig kunnen wonen en tegelijkertijd gepaste zorg kunnen krijgen. Vandaag de dag zien we gelukkig steeds meer voorbeelden van zulke tussenvormen. Zoals bijvoorbeeld de Service Appartementen van Oranjewoud Wonen in Heerenveen. Hier wordt de vrijheid van zelfstandig wonen met de gezelligheid van goede buren en de zekerheid van praktische hulp en vertrouwde zorg gecombineerd.

Met een uitgebreid servicepakket en de zorgverlening van OranjewoudZorg kunnen ouderen hier zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde en verzorgde omgeving. Alle appartementen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging. De appartementen en bungalows zijn gebouwd in een parkachtige omgeving rond een gebouw met gemeenschappelijke voorzieningen. Men kan gebruik maken van de maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en er is een grand café waar men terecht kan voor een hapje en een drankje.

Zo levert Oranjewoud Wonen maatwerk in dienstverlening en zorg. Een mooie en veilige manier om door te stromen op de woningmarkt.

Kijk op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.