campagnebeelden_Tekengebied 1 kopie 30

Service appartementen met eigen zorg- en dienstverlening

Bij Oranjewoud Wonen in Heerenveen wordt de vrijheid van zelfstandig wonen met de gezelligheid van goede buren en de zekerheid van praktische hulp en vertrouwde zorg gecombineerd. De dienstverlening kan naar wens worden aangepast. En met de eigen zorgverlening van OranjewoudZorg is men niet afhankelijk van thuiszorg en/of zorginstellingen die kampen met grote tekorten en bezuinigingen.

Met het uitgebreide servicepakket en de eigen zorgverlening kunnen ouderen hier zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde en verzorgde omgeving. De appartementen en bungalows zijn gebouwd in een parkachtige omgeving rond een gebouw met gemeenschappelijke voorzieningen. Men kan gebuik maken van de maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en er is een grand café waar men terecht kan voor een hapje en een drankje. Alle appartementen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging. Zo levert Oranjewoud Wonen maatwerk in dienstverlening en zorg.

Kijk op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.