December22_service-appartementen

Ons goede voornemen voor 2023 is verhuizen naar een service appartement

“๐—˜๐—น๐—ธ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—น ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜€. ๐——๐—ถ๐˜ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ฒ. ๐—ช๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฑ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฝ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ข๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ท๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ช๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—›๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป. ๐——๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ- ๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฑ. ๐——๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ!”

Oranjewoud Wonen staat garant voor zorgeloos, comfortabel en veilig wonen. En voor wie dat nodig heeft is er alle mogelijke service en zorgverlening. Er is een maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand cafรฉ waar men terecht kan voor een hapje en een drankje.

OranjewoudZorg kan op aanvraag een breed pakket van zorgverlening bieden. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde en verzorgde omgeving. Er is keuze uit verschillende lichte ruime appartementen, allemaal voorzien van een luxe keuken, moderne badkamer en een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.