November22_Zelfstandig

Ik woon zelfstandig maar voel me hier veilig en geborgen

“๐—›๐—ฒ๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ผ๐—ป๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป. ๐—˜๐—ฟ ๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‡๐—ฒ ๐—ต๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ถ๐—ท. ๐—˜๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฑ. ๐—œ๐—ธ ๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ป ๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น ๐—บ๐—ฒ ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ป๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜‡๐—ฎ๐—ฎ๐—บ. ๐—˜๐—ฟ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐—ผ๐—ณ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜. ๐—•๐—ถ๐—ท ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ข๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ท๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐˜‚๐—ฑ ๐—ช๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐˜‚๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ณ ๐—ต๐˜‚๐—น๐—ฝ, ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ฎ๐˜๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐˜‡๐—ฒ ๐—ธ๐˜‚๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ผ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐˜€๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ. ๐——๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐—ฏ ๐—ถ๐—ธ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ข๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ท๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ญ๐—ผ๐—ฟ๐—ด ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐—ถ๐—ธ ๐Ÿฎ๐Ÿฐ/๐Ÿณ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐˜‚๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด. ๐—”๐—น ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ๐—น ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ด ๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐—น!”

Oranjewoud Wonen staat garant voor zorgeloos, comfortabel en veilig wonen. En voor wie dat nodig heeft is er alle mogelijke service en zorgverlening. Er is een maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand cafรฉ waar men terecht kan voor een hapje en een drankje.

En OranjewoudZorg kan op aanvraag een breed pakket van zorgverlening bieden. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde en verzorgde omgeving.

Bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.