campagnebeelden_Tekengebied 1 kopie 28

Service Appartementen Oranjewoud; maatwerk in dienstverlening en zorg

Vandaag de dag ben je meer dan ooit op jezelf aangewezen. Met steeds verder terugtrekkende overheid en zorginstanties moet je nu veel zaken zelf regelen. De huisvesting, de zorg, het invullen van ingewikkelde formulieren, het aanvragen van ondersteuning en dat allemaal binnen krappe financiële kaders. Al die problemen moet je eigenlijk niet willen. Je wilt zorgeloos en comfortabel kunnen genieten in een fijne woonomgeving.

Regel daarom tijdig (het kan ook al voor je pensionering) een service appartement van OranjewoudWonen waar je modulair kan kiezen uit een groot aantal diensten. Alles in overleg met de wensen en eventuele zorgvraag van de bewoners. Alle appartementen zijn standaard al voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging. Er is een maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café waar men terecht kan voor een hapje en een drankje. En OranjewoudZorg kan op aanvraag een breed pakket van zorgverlening bieden.

Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde en verzorgde omgeving. Zo levert OranjewoudWonen maatwerk in dienstverlening en zorg.

Kijk op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.