campagnebeelden_Tekengebied 1 kopie 25

Ook de thuiszorg is goed geregeld bij Oranjewoud

Nederland wordt ouder. We worden steeds ouder en blijven langer gezond. Veel ouderen blijven dan ook zelfstandig wonen. En als er gezondheidsproblemen ontstaan maken we gebruik van de thuiszorg. Maar de thuiszorg wordt minder. Het is niet overal goed geregeld of voorhanden. Bij de service appartementen van Oranjewoud Wonen is de thuiszorg nog wel goed geregeld. Met eigen medewerkers van OranjewoudZorg is er altijd en dichtbij thuiszorg aanwezig. En dat is nog maar één van de vele service voordelen van Oranjewoud Wonen. Er zijn medewerkers die kunnen helpen bij DigiD of andere computer vraagstukken.

Of misschien is er behoefte aan huishoudelijke hulp. Diverse vormen van ondersteuning zijn altijd onder handbereik. Oranjewoud Wonen combineert de vrijheid van zelfstandig wonen met de gezelligheid van goede buren en de zekerheid van praktische hulp en vertrouwde zorg.

Er is een winkel voor de dagelijkse boodschappen, een grand café, bibliotheek, kapsalon, schoonheidssalon, pedicure en een zaal voor diverse activiteiten. Ook zijn er diverse clubs. De medewerkers van OranjewoudZorg zorgen dat iedereen de ondersteuning en zorg krijgt die nodig is. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Alle appartementen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Kijk op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.