februari_Tekengebied 1 kopie 23

Huur appartementen nog beschikbaar voor senioren

Oranjewoud Wonen legt de laatste hand aan een vernieuwde woonvorm voor ouderen. Een woonbuurt met 150 zelfstandige appartementen en bungalows rond een gebouw met gemeenschappelijke voorzieningen in een vrij toegankelijke parkachtige omgeving.
De royale appartementen variëren in grootte van 75 tot 92m2. Alle appartementen hebben een woonkamer, twee slaapkamers, een complete keuken en een berging. Comfortabel, veilig en prettig om in te wonen.

Oranjewoud Wonen biedt 24 uur per dag, zeven dagen in de week service en ondersteuning. Er is een winkel voor de dagelijkse boodschappen, een grand café, bibliotheek, kapsalon, schoonheidssalon, pedicure en een zaal voor diverse activiteiten. Ook zijn er diverse clubs. Zo biedt Oranjewoud Wonen een woonomgeving waar mensen elkaar tegen komen, een praatje maken en elkaar leren kennen.

Zelfstandig wonen, samen leven!
De medewerkers van OranjewoudZorg zorgen dat iedereen de ondersteuning en zorg krijgt die nodig is. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Alle appartementen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Kijk op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.