februari_Tekengebied 1 kopie 24

Mantelzorgers blij met
oplossingen Oranjewoud

Veel mantelzorgers hebben veel op hun bordje en dreigen constant overbelast te raken. Meestal gaat de mantelzorg 24/7 voor langere tijd door. Hierdoor staan ze constant onder tijdsdruk en hebben ze bijna geen tijd voor scholing, werk of vrije tijd. Een aanzienlijke verlichting van deze taken zou een service appartement van Oranjewoud Wonen kunnen zijn.

Oranjewoud Wonen staat garant voor zorgeloos, comfortabel en veilig wonen. En voor wie dat nodig heeft is er alle mogelijke service en zorgverlening. Er is een maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café waar men terecht kan voor een hapje en een drankje. En OranjewoudZorg kan op aanvraag een breed pakket van zorgverlening bieden. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde en verzorgde omgeving. De appartementen liggen mooi verscholen in een groene parkachtige omgeving in Heerenveen. De woonruimtes zijn allemaal gelijkvloers en bieden naast veel privacy ook de mogelijkheid tot sociale contacten. Er is keuze uit verschillende lichte ruime appartementen, allemaal voorzien van een luxe keuken, moderne badkamer en een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Kijk op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.