januari 2022_Tekengebied 1 kopie 22

Zo’n service appartement is voor ons de ideale oplossing

Bejaardentehuizen zijn er niet meer en dat zouden we ook niet willen. En ondanks wat lichamelijke ongemakken hoeft een verzorgings- of verpleegtehuis ook niet. De ideale oplossing voor ons is een service appartement. Zoals bijvoorbeeld die van Oranjewoud Wonen in Heerenveen.

Deze appartementen liggen mooi verscholen in een groene parkachtige omgeving in Heerenveen. De zelfstandige woonruimtes zijn allemaal gelijkvloers en bieden naast veel privacy ook de mogelijkheid tot sociale contacten. Er is keuze uit verschillende lichte ruime appartementen, allemaal voorzien van een luxe keuken en moderne badkamer. Oranjewoud Wonen staat garant voor zorgeloos, comfortabel en veilig wonen.

En voor wie dat nodig heeft is er alle mogelijke service en zorgverlening. Zoals de maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. OranjewoudZorg kan op aanvraag ook een breed pakket van zorgverlening bieden. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. De appartementen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.