januari 2022_Tekengebied 1 kopie 21

Ik maak er nog geen gebruik van maar het is wel prettig dat het voorhanden is

“De Service Appartementen van Oranjewoud Wonen zijn uitermate geschikt om zelfstandig en comfortabel te wonen. Met de mogelijkheid om zelf te bepalen of je gebruik wilt maken van een van de vele diensten, service of zorg.”

De appartementen zijn allemaal gelijkvloers en bieden naast veel privacy ook de mogelijkheid tot sociale contacten. Het serviceconcept van Oranjewoud Wonen kent een hoge mate van flexibiliteit en keuzevrijheid.

Wonen met de mogelijkheid om zelf te bepalen of je gebruik maakt van diensten, service of zorg is het uitgangspunt. Zoals de maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café, waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. OranjewoudZorg kan op aanvraag een breed pakket van zorgverlening bieden. Met deze uitgebreide zorg- en dienstverlening kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Alle appartementen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging. Hiermee is gelijk duidelijk waarmee dit serviceconcept zich onderscheid van een ‘gewoon’ appartement.

Bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.