januari 2022_Tekengebied 1 kopie 20

“Ons oude huis was veel te groot voor haar alleen”

“Na het overlijden van mijn vader woonde mijn moeder alleen in ons oude huis. Wij waren jaren geleden al het huis uit gegaan. Ze bleef achter in een huis met 4 slaapkamers en een grote tuin. Met de verhuizing naar een service appartement van Oranjewoud Wonen kan ze nog steeds zelfstandig wonen maar heeft ze wel de veiligheid, comfort en gemak van een service appartement”.

De kleinschalige appartementsblokken van Oranjewoud Wonen staan in een parkachtige omgeving in Heerenveen. De appartementen zijn allemaal gelijkvloers en bieden naast veel privacy ook de mogelijkheid tot sociale contacten. Er is een uitgebreide service die gericht is op veiligheid, comfort en gemak. Zoals de maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

OranjewoudZorg kan op aanvraag een breed pakket van zorgverlening bieden. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. De appartementen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.