januari 2022_Tekengebied 1 kopie 19

Hoe kun je nog zo lang mogelijk je eigen leven leiden

Steeds meer mensen vragen zich af hoe ze nog zo lang mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. Hoe doen we dat straks als we met pensioen gaan? Of als trappenlopen niet meer gaat. Of als we niet meer voor ons zelf kunnen of willen koken. Of als we misschien wekelijks geprikt moeten worden.

Wie denkt om ons op zo’n manier dat we nog wel ons eigen leven kunnen leiden maar toch altijd back-up hebben. Zelfs 24 uur per dag als het nodig is. Dat kan met een serviceappartement van Oranjewoud Wonen. Die hebben in Heerenveen in een parkachtige omgeving serviceappartementen die allemaal gelijkvloers zijn en veel privacy bieden met de veel mogelijkheden tot sociale contacten. Er is een uitgebreide service die gericht is op veiligheid, comfort en gemak. Zoals de maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

OranjewoudZorg kan op aanvraag een breed pakket van zorgverlening bieden. Hierdoor kunnen bewoners zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. De appartementen zijn standaard voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.