eerstebewoner_Tekengebied 1 kopie 17

In zo’n nieuw serviceappartement kunt u de eerste bewoner zijn!

U kunt de eerste bewoner zijn van een fonkelnieuw service appartement van Oranjewoud Wonen in Heerenveen. Van de keuken tot toilet, alles is nieuw en schoon opgeleverd. Een fijn idee. Maar wees er wel snel bij want er zijn nog maar een paar appartementen beschikbaar.

Oranjewoud Wonen heeft in een groen park 3 kleine appartementsblokken en 2 blokken van elk 6 bungalows gebouwd. De appartementen zijn allemaal gelijkvloers en bieden naast veel privacy ook de mogelijkheid tot sociale contacten. Met een uitgebreide service die vooral gericht is op veiligheid, gemak en comfort. Denk aan de maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

OranjewoudZorg kan, indien nodig, een breed pakket van zorgverlening bieden. Bewoners kunnen mede hierdoor zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Standaard is elke woning voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Meer weten over Service Appartementen Oranjewoud? Bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.