vakantie_Tekengebied 1 kopie 16

Vakantie afgelopen? Nee hoor, die begint pas!

Eigenlijk heb je met een service appartement van Oranjewoud Wonen altijd een vakantiegevoel. Zorgeloos wonen met rust, ruimte, privacy, comfort en uitgebreide servicemogelijkheden. Zo kun je heerlijk vrij wonen in een groene parkachtige omgeving. Dat voelt als altijd vakantie.

In een fraai aangelegd groen park heeft Oranjewoud Wonen 3 appartementsblokken en 2 blokken van elk 6 bungalows gebouwd. De appartementen zijn allemaal gelijkvloers en bieden naast veel privacy ook de mogelijkheid tot sociale contacten. Met een uitgebreide service die vooral gericht is op veiligheid, gemak en comfort. Denk aan de maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

OranjewoudZorg kan, indien nodig, een breed pakket van zorgverlening bieden. Bewoners kunnen mede hierdoor zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Standaard is elke woning voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Meer weten over Service Appartementen Oranjewoud?

Kijk op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.