jonge ouderen_Tekengebied 1 kopie 14_Tekengebied 1 kopie 15

Jonge ouderen regelen nu alvast hun toekomst

De hedendaagse generatie jonge ouderen hebben een vooruitziende blik en regelen vroegtijdig hun toekomst. Dat kan door nu al te verhuizen naar een serviceappartement, waar naast de de privacy alle service (indien gewenst) aanwezig is voor een zo comfortabel mogelijk leven.

Oranjewoud Wonen heeft in een fraai aangelegd groen park 3 kleine appartementsblokken en 2 blokken van elk 6 bungalows gebouwd. De appartementen zijn allemaal gelijkvloers en bieden naast veel privacy ook de mogelijkheid tot sociale contacten. Met een uitgebreide service die vooral gericht is op veiligheid, gemak en comfort. Denk aan de maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

OranjewoudZorg kan, indien nodig, een breed pakket van zorgverlening bieden. Bewoners kunnen mede hierdoor zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Standaard is elke woning voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Meer weten over Service Appartementen Oranjewoud?

Kijk op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.