klein_Tekengebied 1 kopie 14

Zo, nu kunnen de mooiste jaren eindelijk beginnen

De ‘mooiste jaren’ kunnen nu al beginnen! Want een serviceappartement van Oranjewoud Wonen voelt als het ultieme vakantiegevoel.

Rust, ruimte, privacy en comfort in een parkachtige omgeving. Dat is #zorgeloos #wonen in één van de nieuw gebouwde serviceappartementen in #Heerenveen.

De nieuwbouw van Service Appartementen Oranjewoud is afgerond! In een fraai aangelegd groen park staan 3 appartementsblokken en 2 blokken van elk 6 bungalows. De #appartementen zijn allemaal gelijkvloers en bieden naast veel privacy ook de mogelijkheid tot sociale contacten. Met een uitgebreide service die vooral gericht is op veiligheid, gemak en comfort.

Denk aan de maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. OranjewoudZorg kan, indien nodig, een breed pakket van zorgverlening bieden. Bewoners kunnen mede hierdoor zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Standaard is elke #woning voorzien van een #alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Meer weten over Service Appartementen Oranjewoud? Bel met 0513-63 62 85 voor meer informatie of een rondleiding.