campagnebeelden_web_Tekengebied 1 kopie 10

Nog enkele serviceappartementen direct beschikbaar voor bewoning

De nieuwe serviceappartementen van Oranjewoud Wonen in Heerenveen zijn klaar. De meeste appartementen zijn inmiddels verkocht of verhuurd. Voor huur zijn nog enkele appartementen direct beschikbaar voor bewoning. Dagelijks zijn er (op afspraak) rondleidingen. Overtuig uzelf van de service en het comfort van een nieuw appartement in een parkachtige omgeving.

De nieuwbouw van Service Appartementen Oranjewoud is afgerond! Alle appartementen zijn inmiddels opgeleverd. De serviceappartementen zijn verdeelt over 6 kleine woonblokken in een fraai aangelegd groen park. De appartementen zijn allemaal gelijkvloers en bieden naast veel privacy ook de mogelijkheid tot sociale contacten. Met een uitgebreide service die vooral gericht is op veiligheid, gemak en comfort. Denk aan de maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

OranjewoudZorg kan, indien nodig, een breed pakket van zorgverlening bieden. Bewoners kunnen mede hierdoor zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Standaard is elke woning voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Wilt u meer informatie over Service Appartementen Oranjewoud? Maak dan een afspraak voor een rondleiding of plan uw eigen open dag. Bel met 0513-63 62 85.