campagnebeelden_Tekengebied 1 kopie 8

Kleinschalige woonvoorziening in groen park in Heerenveen

Zelfstandig en veilig wonen met gemeenschappelijke voorzieningen en indien gewenst zorgverlening op maat.
Met de sloop van de oude Serviceflat Oranjewoud heeft Oranjewoud Wonen de laatste stap gezet naar een mooi aangelegd groen park in Heerenveen met geschakelde bungalows en een aantal nieuwe kleine woonblokken met fraai afgewerkte serviceappartementen. Naast 43 koopappartementen zijn er over 6 woonblokken 111 huurappartementen.

De appartementen zijn allemaal gelijkvloers en bieden naast de privacy ook de mogelijkheid tot veel sociale contacten. Met een uitgebreide service die vooral gericht is op veiligheid, gemak en comfort. Denk aan de maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje.

OranjewoudZorg kan, indien nodig, een breed pakket van zorgverlening bieden. Bewoners kunnen mede hierdoor zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving. Standaard is elke woning voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Meer weten over veilig en zelfstandig wonen in een Service Appartement? Bel met 0513-63 62 85.