campagnebeeld-week16_Tekengebied 1 kopie 7_Tekengebied 1 kopie 7

Doorstromen biedt perspectief voor zowel jongeren als ouderen

50 plussers kunnen nu doorstromen naar één van de nieuwe Service Appartementen van OranjewoudWonen in Heerenveen.

Veel ouderen wonen nog in een groot eengezinshuis met 3 slaapkamers en een grote tuin en willen graag verhuizen naar een woonsituatie die nu beter bij hun past. Dit biedt tevens perspectief voor jonge gezinnen om door te stromen naar een eengezinswoning op de huidige moeilijke woningmarkt. De nieuwe serviceappartementen van OranjewoudWonen liggen in een mooi groen park in Heerenveen. De appartementen zijn allemaal gelijkvloers en bieden naast de privacy ook de mogelijkheid tot veel sociale contacten.

Met (indien nodig) #zorgverlening op maat en elke middag een heerlijke bereide maaltijd aan huis bezorgd of zelf kokkerellen in de nieuwe moderne keuken. En met een uitgebreide service die vooral gericht is op veiligheid, gemak en comfort. Denk aan de maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitnessruimte en een grand café waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Elke woning is standaard voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Meer weten over doorstromen naar een Service Appartement? Kijk dan op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85.