campagnebeelden week13_Tekengebied 1 kopie 6

De nieuwe service appartementen blinken vooral uit in… service!

Stel je eens voor dat er voor je wordt gekookt. Dat de was wordt gedaan. De boodschappen. En dat de koffie klaar staat in het gezellige grand café. Dat kan met een service #appartement van #Oranjewoud #Wonen.

Onbezorgd wonen en leven in een beschermde omgeving. De privacy van een eigen appartement en toch veel sociale contacten op één mooi groen park. #Zorgverlening, indien nodig, op maat en elke middag een heerlijke bereide maaltijd aan huis bezorgd. Maar zelf kokkerellen in de nieuwe moderne keuken mag natuurlijk ook. De service is vooral gericht op #veiligheid, #gemak en #comfort.

Denk aan de maaltijdservice, boodschappendienst, supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café. Hier kunt u terecht voor een hapje en een drankje. En mocht er behoefte zijn aan wat gezelschap of een gezamenlijke activiteit dan biedt het activiteitenprogramma met onder andere bingo, bridge, biljarten, gymnastiek en sjoelen volop mogelijkheden.

Ook wordt er met regelmaat een High Tea of een Wijnproeverij georganiseerd. En dat is uiteraard geheel vrijblijvend. Verder zijn #cultuur en comfort sleutelbegrippen die veel aandacht krijgen. Elke woning is standaard voorzien van een alarmeringssysteem met een 24/7 alarmopvolging.

Meer weten over de service van Service Appartementen Oranjewoud?
Kijk dan op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85.