campagnebeelden_Tekengebied 1 kopie 3

Nieuwbouw serviceappartementen in Heerenveen op tijd opgeleverd

Oranjewoud Wonen realiseert in een groen park in Heerenveen comfortabele serviceappartementen in een prettige en veilige omgeving.

Wonen in een park, omgeven door lanen en paden en vooral veel groen, met diverse voorzieningen op loopafstand. Dat is veilig en comfortabel wonen in Oranjewoud Heerenveen. Hier zijn 136 appartementen en 18 bungalows, zowel koop als huur, gerealiseerd. Een schitterend plan, dat een nieuw landgoed gaat vormen, passend in de omgeving.

De ruime appartementen en bungalows hebben een oppervlakte van tussen 70 en 90 vierkante meter en bestaan uit 3 kamers, waarvan 2 slaapkamers. Meer variaties zijn mogelijk. Elke woning heeft een binnenberging op de begane grond en een parkeerplaats, die onopvallend tussen het groen verscholen ligt. Niet voor niets zijn cultuur en comfort sleutelbegrippen die veel aandacht krijgen in dit plan.

In het paviljoen is een supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café aanwezig.

Voor meer informatie over comfortabel wonen bel met 0513-63 62 85.