campagne week 7_Tekengebied 1 kopie 2

Een service appartement is goedkoper dan u denkt!

Oranjewoud Wonen realiseert in een groen park in Heerenveen comfortabele serviceappartementen in een prettige en veilige woonomgeving.

Het is een misverstand om te denken dat wonen in een service appartement duur is. Alle woonkosten zitten immers bij de huurprijs inbegrepen. Normaal betaal je voor een huur- of koopwoning ook nog een hoeveelheid aan verzekeringen, belastingen en onderhoudskosten.

Oranjewoud Wonen hanteert schappelijke huurprijzen waarbij alleen de woonservicekosten en de basiskosten voor de 24-uurs alarmering een verplicht onderdeel zijn. Elk appartement is standaard voorzien van een 24-uurs alarmeringssysteem. De medewerkers van Oranjewoud Wonen zijn samengesteld uit gemotiveerde professionals, ieder op hun eigen vakgebied.

De teamleider van Oranjewoud Zorg denkt graag mee met het in kaart brengen van zorg die eventueel nodig is. Verder zijn cultuur en comfort sleutelbegrippen die veel aandacht krijgen. In het paviljoen is een supermarkt, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon, fysiotherapeut, bibliotheek, fitness ruimte en een grand café aanwezig.

Kijk voor meer over huren bij Service Appartementen Oranjewoud op www.oranjewoudwonen.nl of bel met 0513-63 62 85.