Vacature Lid van Raad van Toezicht

Vacature Lid Raad van Toezicht

De stichting Service Appartementen Oranjewoud (SSAO) stelt zich primair ten doel huisvesting, service en diensten te verlenen aan ouderen.

Organisatie
SSAO is een organisatie met 20 medewerkers. Zij verhuurt ruim 100 appartementen aan haar doelgroep en nog 30-40 appartementen tijdelijk aan topsporters. De Raad van Toezicht (RvT) bestaat uit drie tot vijf leden (momenteel vier leden). De RvT houdt toezicht op het besturen van SSAO volgens de statuten en fungeert als sparringpartner voor de directeur/bestuurder. In verband met het verstrijken van de zittingstermijn van een lid van de RvT is deze vacature ontstaan.

Context
De SSAO is een speler in de markt van wonen met service en aanvullende zorg en diensten. Een grote uitdaging voor de komende tijd is de realisatie van de nieuwbouw en het realiseren van een gezonde exploitatie na de nieuwbouw en de daarmee gepaard gaande herorganisatie.

Functie eisen
Gezien de kennis, deskundigheid en achtergrond van de zittende leden, zoekt de RvT iemand met het volgende profiel:
• een financieel/bedrijfseconomische achtergrond
• meerjarige ervaring in woon-zorgsector
• bekendheid met complexe bouwprocessen is een pré
• teamplayer
• ervaring in dan wel bekendheid met de aspecten van toezichthouder
• bij voorkeur woonachtig in Friesland / omgeving Heerenveen
De RvT komt 6-8 keer per jaar bijeen in Heerenveen.

Aanbod
De aanstelling is voor een periode van 4 jaar met de mogelijkheid tot verlenging met één termijn. De RvT ontvangt een vergoeding.

Interesse?
Bent u geïnteresseerd dan ontvangen wij graag uiterlijk 1 november a.s. uw CV en motivatiebrief. Deze kunt u richten aan de heer Jan Wibier, voorzitter van de RvT, per adres jan.wibier@gmail.com. Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met de heer Jan Wibier, tel. 06-53180489.