vacature_Tekengebied 1 kopie 12

Verzorgende IG (24 uur per week, eventueel uit te breiden tot 32 uur)

Wij zoeken per direct een enthousiaste en flexibele Verzorgende IG (24 uur per week, eventueel uit te breiden tot 32 uur)

De functie
De verzorgende IG is verantwoordelijk voor het adequaat reageren op alarmeringen van bewoners en bij calamiteiten die zich voordoen. Daarnaast wordt er geplande en ongeplande zorg verleend in nauwe samenwerking met andere collega’s binnen OranjewoudZorg. ’s Avonds en in het weekend is de verzorgende IG tevens verantwoordelijk voor het gebouwbeheer en de daaruit voortvloeiende acties.

Wij zoeken
Een enthousiaste verzorgende IG, die accuraat en zelfstandig kan werken en het een uitdaging vindt om samen te werken, niet alleen met collega’s binnen OranjewoudZorg maar ook binnen de totale organisatie. Goede contactuele en communicatieve eigenschappen zijn een must. Gastvrijheid is je tweede natuur. Diploma AED/reanimatie is een pré, anders de bereidheid tot het volgen van een cursus.

Wij bieden
Een prettige werkomgeving . Een zelfstandige baan waarin je samen met collega’s zorgt voor een goede leefomgeving voor bewoners. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, schaal 35.

Service Appartementen Oranjewoud is een moderne service- en dienstenorganisatie. Onder de naam OranjewoudZorg werken 3 organisaties (Kwadrant Groep, Meriant en Oranjewoud wonen) samen om de bewoners een zo breed mogelijk pakket van zorgverlening te kunnen bieden. Bewoners kunnen hierdoor zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een beschermde omgeving.

Informatie
Informatie is verkrijgbaar bij Lyda de Haan, directeur. Schriftelijke sollicitaties ontvangen wij graag voor 6 juli 2021.

Service Appartementen Oranjewoud
Vijverlaan 161
8443 GK Heerenveen

0513 63 62 85
ldehaan@oranjewoudwonen.nl